Actueel

Programma activiteiten

Het programma voor de komende periode is weer bekend. Hieronder is een lijstje met data en activiteiten in de komende tijd weergegeven.

Iedere eerste woensdag van de maand spreekuur dagelijks bestuur in de kantine van 19.00 tot 19.30 uur

  • 5 oktober                             Chrysantenkeuring
  • 12 oktober                           Start sjoelcompetitie
  • 15 december                       Kerstklaverjassen
  • 4 januari                              Nieuwjaarsreceptie
  • 25 januari                            Vrijwilligersavond
  • 15 februari                          Jaarvergadering

Chrysantenkeuring

De chrysantenkeuring heeft inmiddels plaatsgevonden. De uitslagen zijn deze keer:    De eerste prijs voor Grootbloemig gemengd is voor L. Westera met 7,5 punt. De eerste prijs Troschrysant is voor G. Witteveen, eveneens met 7,5 punt. De eerste prijs Grootbloemig voor G. Witteveen met 8,0 punten. De eerste prijs Bolchrysanten voor L. Westera met 9.0 punten. L. Westera mag zich voor het komende jaar de kampioen noemen.

Meer foto’s kunt u bewonderen op pagina fotoarchief.                        

Tuinlust op het Zoddeparkfestival

Zaterdag 1 september heeft IJOV het Zoddeparkfestival in IJsselmuiden voor de derde keer georganiseerd. Een evenement voor het hele gezin met muziek, entertainment, attracties, shows, spektakel en natuurlijk de Zoddemarkt. Op deze markt presenteerde Tuinlust zich voor de eerste keer met een kraam vol informatie. De belangstelling was groot en de lekkere hapjes uit eigen tuin vonden gretig aftrek. Al met al kunnen we terugzien op een geslaagde deelname, het tuinieren is weer in! 

Dahliakeuring

Vrijdag vond weer de jaarlijkse dahliakeuring plaats in de kantine. Er waren wat minder inzendingen dan gebruikelijk maar de kwaliteit  van de bloemen was goed, zeker als rekening wordt gehouden met de weersomstandigheden van de afgelopen zomer. De winnaars waren dit jaar mevr. C. Harms en L. Westera.

Barbeque

Zaterdag 8 september was het weer zo ver: de jaarljkse barbeque. Hieronder een paar foto’s.